Jante pentru automobile Gianelle

«Gianelle Wheels» - este un brand specific de jante care apartine companiei «Giovana» - un producator american de jante de calitate premium. Din clasa brandului Gianelle puteti alege urmatoarele modele: «Gianelle Dilijan», «Gianelle Sontoneo», «Gianelle Parma» si «Gianelle Verdi».

Dilijan
Acestea sunt o reconstituire si dezvoltare a celebrului model «GFG M19» - care a fost foarte popular. Modelul dilijan se bazeaza pe perfectionarea acestui model la noile cerinte tehnologice din industrie. Designul reprezinta un «Twist» cu 5 membre imaginare. Acestea sunt disponibile in marimile 20″ - 26″ inch.

Sontoneo
Modelul Santoneo este disponibil in nuantele «Gloss Silver» si «Gloss Black». Designul cuprinde 10 membre de sustinere, acest model fiind cel mai rezistent din intreaga clasa. Gianelle Santoneo este disponibil in 4 diametre: 20 inch, 22 inch, 24 inch si 26 inch.

Parma
Modelul «Parma» a fost inspirat de modelul jantei forjate «FM877». Acesta este disponibil doar intr-o singura culoare Gloss Black. Designul este caracterizat printr-o «steluta» cu arce ascutite spre capete. Parma este un model elegant disponibil in dimensiunile de diametru 20", 22", 24", 26" Inch.

Verdi
Modelul Gianelle Verdi are un accent clasic, perfect potrivit pentru vehiculele retro. Acesta a fost inspirat de modelul «FM-844». «Verdi» este disponibil in culorile: «Gloss Black» si «Silver». Jantele auto Verdi sunt disponibile in dimensiuile 20“ 24” si 22”.

In magazinul online Autoshina.md puteti cumpara jante auto Gianelle Wheels cu livrare direct la domiciliul dvs, oriunde in Moldova.