Anvelope de vara Landsail

Doriţi sa procuraţi anvelope Landsail? La Autoshina.md dumneavoastra puteţi beneficia de o gama variata ce aparţine acestui brand, aveţi posibilitatea sa alegeţi tot ce aveţi nevoie fara necesitatea de a ieşi din casa. Este destul de practic. Cumpara anvelope de la Autoshina.md cele mai bune preţuri de pe piaţa. Cumpara anvelope de vara Landsail, datorita caracteristicilor sale inedite anvelopele de vara Landsail sunt cea mai buna soluţie pentru o zi torida de vara.

LANDSAIL LSV88
China
от 707 MDL
LANDSAIL LS188
Australia
от 690 MDL

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele Landsail:

 

Anvelopele Landsail sunt produse de catre compania Landsail Tire, fondata in anul 2010. Aceasta este un sub-brand deţinut de compania chineza Sentury Tyres. Anvelopele Landsail sunt exportate in aproximativ 100 ţari la nivel global. Brandul creeaza un spectru variat de anvelope bugetare pentru diferite tipuri de maşini, precum:Crossover, SUV-uri, camionete, microbuze etc.

 

Anvelopele Landsail sunt create pe baza tehnologiilor de cea mai inalta calitate din Germania, Japonia şi America. Necatind la calitatea inalta a produsului, acesta este o varianta bugetara care necesita a fi luata in consideraţie daca doriţi anvelope care sa va slujeasca pentru o perioada mai indelungata de timp.

 

Avantajele pneurilor de vara Landsail

 

Cauciucuri de vara Landsail sunt proiectate cu compuşi de rulare avansaţi şi construcţii interne grele care cresc rezistenţa fiecarui model. Echipa de proiectare a marcii date este formata dintr-o echipa europeana de ingineri care au drept scop de a proiecta fiecare anvelopa cu elemente caracteristici tipului premium. Landsail işi fabrica radialele sale de pasageri cu compuşi de rulare avansaţi care reduc rezistenţa la rulare pentru a spori eficienţa combustibilului vehiculului. Un alt benefiu important este faptul ca reduce emisiile de CO2 care sunt daunatoare mediului inconjurator. Şi nu in ultimul rind, este necesar a menţiona ca brandul produce anvelopele sale cu un model de rulare optimizat, ceea ce in rezultat reduce vibraţiile şi amortizeaza zgomotul anvelopelor, crescind astfel placerea de a conduce.

 

Cumpara anvelope de vara Landsail  calitatea inalta la preţ accesibil este tot ce ai nevoi pentru o deplasare confortabila cu maşina.