Anvelope de vara Kapsen

Aveţi nevoie sa cumparaţi anvelope de vara Kapsen? Cu ajutorul lui Autoshina.md, dumneavoastra puteţi sa faceţi aceasta fara necesitatea de a pierde timpul şi a ieşi din casa. Alegeţi tipul anvelopei de care aveţi nevoie şi noi singuri vom veni la dumneavoastra. Cumpara anvelope la cel mai bun preţ doar la Autoshina.md, calitatea desavirşita a produsului este garantata de catre producator.

Kapsen HS102
China
от 4 444 MDL

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele Kapsen:

 

Anvelopele Kapsen sunt produse de catre compania Shandong Huansheng Rubber Co., Ltd, fondata in anul 1994 in provincia Shandong. Compania este specializata in producerea anvelopelor de calitate pentru autovehicule şi camioane. Aceasta exporta produsele sale in Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. Compania a trecut calificarea ISO 9001 şi a fost aprobata de catre GCC, SONCAP, DOT, ECE, INMERTO. Capacitatea anuala de protucţie este 3500,000 unitaţi de anvelope radiale pentru camioane şi microbuze şi 15,000,000 unitaţi de anvelope radiale pentru pasageri.

 

Avantajele pneurilor de vara Kapsen

 

Anvelopele de vara Kapsen sunt create pe baza tehnologiilor de talie internaţionala, importate din America, Germania, Italia. Durabilitatea cauciucului şi rezistenţa la temperaturi sunt cele mai importante calitaţi care deternina conducatorii auto sa faca alegerea anume in favoarea acestor anvelope. Un alt aspect destul de important este faptul ca anvelopele nu dauneaza mediului inconjurator, nu provoaca zgomot, ceea ce face deplasarea omului cu maşina mult mai confortabila şi placuta.

 

Cumpara anvelope de vara Kapsen anvelope de cea mai inalta calitate la un preţ accesibil. Anvelopele date vor face faţa oricarui drum, fie acesta asfaltat sau drum de ţara. Siguranţa şi comoditatea dumneavoastra sunt garantate.