Anvelope de vara 160/80 R15

Magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina.md pune la dispozitie oportunitatea de a procura anvelope de vara 160/80 R15 la pret de la 3 033 MDL.Mai in jos este propus repertoriul complet de anvelope auto de vara, din care aveti oportunitatea de a alege pneuri auto folositoare.
Dunlop Kabuki D404 160/80 R15 74S
Marea Britanie
Prețul se precizează de la consultant
La comanda
Metzeler ME880 Marathon 160/80 R15 74S
Italia
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 160/80 R15 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Pneuri 160/80 R15

Selectia anvelopelor si jantelor pentru automobil - o sarcina complicata chiar si pentru conducatorii de masina cu cu experienta mare. Cu telul de a facilita pentru dvs. cautarea, noi va propunem posibilitatea sa atrageti atentia la o selectie colectata de anvelope auto dupa dimensiuni, care se potrivesc pentru autovehiculul dvs.. Cauciucurile auto cu parametrii 160/80 R15 se raporta la ulterioarele marci de masini:

In online magazinul nostru Autoshina dvs. puteti sa examinati fotografiile, sa descoperiti pretul si reputatia, sa examinati parerea automobilistilor, cu scopul de a alege cele mai bune anvelope pentru masina. Daca nu sunteti sigur de parametrii anvelopelor dvs. auto - contactati managerii nostri. Operatorii nostri in mod cert va vor ajuta sa faceti rost de de cel mai satisfacator cauciuc pentru mijlocul dvs. de transport.

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 160/80 R15

Nu s-au potrivit pneurile pentru automobil de vara 160/80 R15? Aceasta se poate petrece, precis in legatura cu situatia data producatorii auto si propun citeva variatii de dimensiuni. Noi am ales pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

160/80 R16

Este interzis de utilizat cauciucurile pentru vara in perioada de iarna, dat fiind faptul ca cauciucurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi cu semnul plus, la care cauciucul se simte foarte bine si ramine moale, la temperaturi cu semnul minus cauciucul devine tare si pierde caracteristicile sale.

Nu s-a potrivit sezonul?

Selectati anvelope de iarna 160/80 R15

In ce mod de infaptuit comanda pe website-ul magazinului autoshina?

  • Alegeti din catalogul de cauciucuri pentru masina cu caracteristicile 160/80 R15 pneurile corespunzatoare;
  • Verificati prezenta productiei care va intereseaza;
  • Completati informatia necesara la achitarea anvelopelor sau altui produs pentru masina.

Avantajele procurarii anvelopelor auto in internet-magazinul de produse auto Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a anvelopelor in orice regiune populata a Moldovei;
  • Posibilitatea de a solicita ajutor vulcanizarea noastra mobila;
  • Optiune mare de anvelope auto si accesorii pentru masina cu garantie de la producatori si cu o garantie marita chiar de la online magazin de anvelope autoshina.md;
  • Oferte promotionale la depozitarea sezoniera a anvelopelor si servicii de vulcanizare mobila la cumpararea anvelopelor auto si preturi avantajoase.

Selectarea anvelopelor pentru masini — o sarcina suficient de complicata. In cazul in care la dumneavoastra s-au iscat dificultati la selectia anvelopelor — luati legatura cu specialistii nostri. Online magazinul nostru realizeaza livrarea pneurilor pentru autovehicule in toate regiunile din Republica Moldova. Mai detaliat despre costuri la furnizare in felurite zone populate ale RM, este posibil de aflat, apelind luind legatura cu noi dupa numarul ?? +37360066000.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 160/80 R15 cu livrare gratuita?

E posibil a comanda anvelope pentru vara 160/80 R15 in magazinul nostru. Oferim un asortiment bogat de anvelope auto de vara 160/80 R15 la un pret foarte ieftin in orasul Chisinau. Magazinul nostru propune livrare rapida in toata Republica pentru toate produsele comandate.

❓ La ce pret sunt pneurile de vara 160/80 R15 in Chisinau?

Costul pneurilor de vara MDL lei.Sa faceti alegerea corecta va vor ajuta consultantii nostri, pentru a primi o consultatie scrieti in chatul site-ului nostru sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine anvelope de vara 160/80 R15?