Anvelope de iarna Cooper

Anvelope de iarna Cooper

Producatorul american de anvelope «COOPER» este cunoscut inca din 1914, cand compania a inceput cu fabricarea truselor de reparatii pentru anvelope. Compania a adaptat oficial numele actual in 1941. In prezent, compania «Cooper Tire & Rubber» este specializata in dezvoltarea si productia de anvelope auto pentru autoturisme si camioane de clasa mijlocie. Prin dezvoltarea treptata si cresterea capacitatii de productie, reprezentantul american al industriei de anvelope a reusit sa absoarba mai multe companii mici din aceasta nisa.

Principalele avantaje ale anvelopelor auto produse la fabricile «Cooper Tire & Rubber Company» sunt pretul scazut, durabilitatea si rezistenta la uzura. Avand in vedere ca societatea detine propriile filiale de testare si centre de cercetare, cauciucuri de iarna Cooper au obtinut toate certificatele necesare care confirma siguranta, calitatea cat si caracterul ecologic. Cumparati anvelopele de iarna «Cooper» cu livrare in toata Moldova in magazinul online Autoshina.md. O echipa de specialisti cu experienta, o gama larga de pneuri si o politica de preturi orientata spre client - sunt avantajele indiscutabile ale site-ului nostru!

Anvelope de iarna Cooper preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Cooper Weather-Master S/T 2 750 MDL
Cooper Discoverer M+S 2500 MDL
Cooper Weather Master WSC 2695 MDL

❓ Cat costa cauciucurile de iarna Cooper?

Pretul cauciucurilor de iarna Cooper initiaza cu 650 MDL si anunge la 5183 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In RM nu este specificat data de incepere de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu normele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Cooper?

Pentru a alege corect cele mai potrivite anvelope de iarna Cooper cautati caseta/-ei de cautare de pe pagina curenta. In fereastra de filtrare selectati necesarele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a cauciucurilor si a producatorului. Astfel va fi afisat catalogul totala de anvelope disponibile cu costul. Toate articolele de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice anvelopa selectata se va potrivi masinii in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Cooper?

in caz ca solicitati o inlocuire a anvelopelor Cooper, atunci sfatuim sa analizati acesti producatori
Mickey Thompson
Starmaxx
Continental