Anvelope de iarna 35/60 R18

Magazinul online Autoshina.md ofera anvelope de iarna 35/60 R18 cu pret de la 0 lei. Mai jos puteti vedea lista de cauciucuri, din care veti putea selecta cauciucul necesar.

Pneuri pentru automobil pentru iarna 35/60 R18

Pneurile cu parametrii 35/60 R18 ce se atribuie tipurile auto ilustrate mai jos:

In magazinul nostru puteti studia fotografiile, vedea preturile, cunoaste reputatia, afla rcenziile cumparatorilor, pentru caalegeti cele mai super pneuri pentru masina corespunzatoare modelului dv..

Ce diametru pentru anvelope de iarna cu parametrii 35/60 R18 sunt?

Nu s-au potrivit pneurile de iarna cu marimile 35/60 R18? Am selectat pentru dv. pneuri cu alt diametru:

Anvelope de iarna 35/60 R17 - pret in Chisinau. Cumpara Anvelope de iarna 35/60 R17 - pret in Moldova. Comanda pneuri de iarna in Chisinau.

Pneurile de iarna categoric nu se recomanda sa fie folosite la temperaturi ridicate, din cauza ca cauciucurile de iarna destinate pentru temperaturi joase ale aerului, in care cauciucurile se descurca excelent si raman moi, vara cauciucurile devin prea elastice si din aceasta cauza rezistibilitatea jantelor puternic degradeaza. De-asemenea anvelopele de iarna pe timp de vara de 2 ori mai mult maresc distanta de franare a masinii.

Nu vi s-a potrivit anvelopele dupa sezonalitate? Selectati anvelope de vara.

Cum sa comand jante pentru masina pe web site-ul AUTOSHINA.MD?

  • Gasiti in catalogul din catalogul de anvelope auto cu caracteristicele 35/60 R18 potrivite anvelopelor auto pentru modelul dv. de automobil;
  • Convingeti-va de disponibilitatea in stoc a marfei dorit;
  • Indicati datele necesare la platirea comandei.

Selectionarea cauciucurilor pentru automobil – este destul de complicata sarcina. Daca dv. v-au aparut complicatii la alegerea pneurilor – contactati managerii nostri la numarul +37360066000

Echipa noastra Magazinul nostru realizeaza expedierea pneuri auto in fiecare raion Republicii Moldova. Mai amanuntit despre costul ladescarcare in diferite localitati din RM, puteti cunoaste, apeland magazinul nostru la numarul 060066000.