Anvelope de iarna 33/12.5 R18

Magazinul online Autoshina ofera anvelope pentru sezonul de iarna de la 0 mdl. Mai jos puteti vedea lista deplina de anvelope, din care veti putea selecta cauciucul preferat.

Cauciucuri pentru masina pentru iarna 33/12.5 R18

Pneurile pentru automobil cu caracteristicile 33/12.5 R18 ce se atribuie tipurile de automobile urmatoare:

In magazinul nostru puteti studia fotografiile, vedea preturile, cunoaste gradul de fiabilitate, citi parerile soferilor, ca saselectionati cele mai potrivite cauciucuri pentru masina corespunzatoare modelului dv..

Ce diametru pentru anvelope de iarna cu parametrii 33/12.5 R18 sunt?

Nu s-au potrivit pneurile de iarna cu marimile 33/12.5 R18? Am selectat pentru dv. cauciucuri cu alt diametru:

Anvelope de iarna 33/12.5 R15 - pret in Chisinau. Cumpara Anvelope de iarna 33/12.5 R15 - pret in Moldova. Comanda pneuri de iarna in Chisinau.
Anvelope de iarna 33/12.5 R17 - pret in Chisinau. Cumpara Anvelope de iarna 33/12.5 R17 - pret in Moldova. Procura pneuri de iarna in Chisinau.

Anvelopele de iarna categoric nu se recomanda sa fie exploatate la temperaturi ridicate, din cauza ca pneurile de iarna sunt confectionate pentru temperaturi negative, in care cauciucurile se descurca bine si raman moi, la temperaturi pozitive cauciucurile devin prea elastice si din aceasta cauza rezistibilitatea pneurilor puternic scade. La fel anvelopele de iarna vara tare sporesc distanta de franare a automobilului.

Nu vi se potrivesc anvelopele dupa sezon? Alegeti anvelope de vara.

Prin ce mod sa realizez comanda in magazinul online AUTOSHINA?

  • Gasiti in Alegeti din lista de pneuri pentru automobile cu dimensiunile 33/12.5 R18 potrivite anvelopelor auto pentru modelul dv. de automobil;
  • Convingeti-va de disponibilitatea in stoc a marfei dorit;
  • Trimiteti mesaj cu informatiile de care este nevoie la achitarea comandei.

Selectionarea pneurilor auto – este extrem de complicata sarcina. Daca dv. v-au aparut probleme in alegerea anvelopelor – apelati operatorii nostri la numarul 060066000

Compania noastra Magazinul nostru web practica livrarea in fiecare localitate Republicii Moldova. Mai multe detalii despre preturile latrimitere in diferite raioane din RM, puteti intreba, apeland managerii nostri la numarul +373 600-66-000.