Anvelope Sumitomo all season

Anvelope all season Sumitomo

Pneurile All-Season, ca si alte tipuri de cauciucuri, sunt parte din linia de productie companiei japoneze Sumitomo. Proiectarea cauciucurilor auto se realizeaza prin intermediul celor mai moderne utilaje de productie. Astfel, sunt produse pneuri care sunt conforme cu toate normele de calitate din toata lumea. Intreprinderea Sumitomo din Japonia si-a lansat activitatea in 1909 si la momentul actual, vinde anvelope in peste 95 tari din toata lumea. Strategia eficace de organizare a sistemului de productie, precum si analiza minutioasa a pietei au permis companiei japoneze sa se afirme ca unul din liderii din industria productiei de anvelope.

Pneurile pentru toate anotimpurile create de producatorul Sumitomo se caracterizeza prin insusiri exceptionale de mobilitate pe suprafete de drum umed si uscat. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt principalele avantaje prin intermediul carora pneurile Sumitomo obtin cele mai bune proprietati de exploatare. Asortimentul de cauciucuri pentru toate anotimpurile ale marcii din Japonia intruneste cele mai diverse modele pentru a fi exploatate in diverse conditii meteorologice pe automobile usoare, masini de transport, precum si pe SUV-uri. Puteti cumpara pneuri Sumitomo All Season in Chisinau in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la cost accesibil, cu livrare in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Sumitomo all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Sumitomo?

Costul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Sumitomo incepe de la MDL si atinge MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele cauciucurilor all-season Sumitomo?

Beneficiile cele mai mportante a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
multifunctionalitate.
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru diferite conditii sezoniere in comparatie cu pneurile de vara .
Confort .
Datorita proprietatilor si compozitiei sale pneurile 4 anotimpuri ofera nivel de sonoritate relativ scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Sumitomo?

Pentru a alegeti in mod optim cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Sumitomo cu raza potrivit/-a care se potrivesc masinii dvs., utilizati functia de selectie pe pagina curenta . in fereastra filtrului specificati dimensiunile( latime, inaltime, raza ) necesare anvelope si producator . Apoi va fi vizibil lista deplin de cauciucuri in stoc cu garantie. la noi sunt disponibile anvelope originale de la producatori mondiali . Deci orice alegere se va mentine in exploatare mult timp .