Vizualizate
Cumpara anvelope in Chisinau cu livrare
Magazin online
9:00 - 19:30 (L-V)
Vulcanizare Mobila
24/7
Адрес шинного центра:
Magazin online cauciucuri auto. Adresa Moldova, Chisinau, Meșterul Manole 2/3
 1. Pagina principală /
 2. Anvelopele /
 3. Anvelope de vara /
 4. Continental /
 5. Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T
20% reducere la vulcanizare
Garanție extinsă
20% la păstrare sezonieră
Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T
VULCANIZARE
MOBILA
Serviciile noastre de vulcanizare mobilă vă sunt disponibile în orice loc și la orice oră - fără cozi
DEPOZITAREA ROȚILOR
Pentru doar 600 lei/7 luni puteți păstra în siguranță jantele dvs. într-un depozit special echipat
Livrare și plata
Livrăm produsele în decurs de 2-3 ore, care puteți achita prin orice modalitate confortabilă pentru dvs.
Garanția
Garanția de la producător este valabilă o perioadă de 18 luni entru toate anvelopele prezentate în gama noastră
Dimensiune
Indicele de sarcină
75 (385kg)
Indicele de viteză
T (190 km/h)
Producator
Tipul de vehicul
Pasager
Sezonalitate
Vara
Garanția
18 luni
Tara
Germania

Proprietati pneuri pentru automobile Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

Cauciucuri de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T realizate anume pentru automobile puternice, exploatate in diverse conditii. La constructia acestor pneuri esen? Ialul accent a fost fixat pe o mobilitate performanta pe drumuri lunecoase si o protectie de incredere impotriva supraincarcarilorposibile. Atingerea acestor obiective a fost posibila numai datorita aplicarii conceptelor tehnologice si a materialelor moderne.

Compusul chimic din cauciuc industrial pentru pneurile auto Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

este realizat pentru a obtine cea mai avantajoasa interactiune cu drumurile foarte umede aplicind materiale speciale in procesul de productie. Componenta chimica majorata de acid silicic precipitat a dublat aderenta profilului benzii de rulare a pneurilor auto, iar in final au fost satisfacute proprietati performante de aderenta pentru magistralele umede cat si, rezultate perfectionate de regenerare. In orice conditii de ploi puternice cauciucurile auto de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T sustin automobilul in mod exemplar pe orice carosabil. In scopul de a imbunatati abilitatile de rezistenta la uzura in combinatia chimica a cauciucului s-a adaugat un continut de substante unic din Siliciu, care a marit termenul de exploatare pentru profilului benzii de rulare a anvelopelor, si in acelasi timp, nu a ingreunat aderenta pe carosabil la profilul cauciucurilor de vara. Acestea efectueaza in mod eficient cele mai esentiale functii, si extrag rapid depunerile de apa din zona de contact.

Lamelele deschise imbunatatesc interactiunea cu magistrarele foarte umede, diminueaza nivelul de zgomot atunci cind conduceti si impartesc uniform temperatura pe suprafata cauciucului. Din aceasta cauza, anvelopele manifesta o stabilitate eficienta pe orice carosabil, garantind comoditate inalta in timpul conducerii si un termen sporit de folosinta.

Constructia imbunatatita a benzii anvelopei

Noile benzi de rulare au determinat prestarea unui raport de contact record cu orice portiune de carosabil, ceea ce a facutautomobilul mai confortabil in timpul deplasarii pe trasee lungi. Benzile de rulare ultra-moderne detin colturi foarte aspre, ceea ce imbunatateste de mai multe ori adeziunea cu orice portiune de sosea. De asemenea, pe trasee dificile, anvelopele Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T dobindesc rezultate satisfacatoare.

Principalele insusiri ale cauciucurilor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

 • adeziunea stabila cu portiunile foarte umede a fost obtinuta datorita implementarii noilor canale structurale de evacuare a apei;
 • echilibrul masinii pe carosabil se obtine prin procesul maririi surfetei de legatura a profilului benzii de rulare cu soseaua;
 • marirea timpului de exploatare a anvelopelor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T, s-a obtinut datorita aplicarii in compusul tehnologic a cauciucului un amestec actualizat de Siliciu;
 • regenerarea rapida a suprafetei benzii de rulare a anvelopelor se realizeaza datorita amestecului, actualizat care are flexibilitate.

Caracteristici pneuri Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

Pneuri pentru vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T proiectate special pentru masini mari, exploatate in conditii dificile. La crearea acestor tipuri de anvelope cel mai considerabil obiectiv a fost pus pe o mobilitate cat mai eficienta pe carosabile umede cu risc de alunecare si o protejare eficienta impotriva suprasarciniloreventuale. Obtinerea acestor efecte avantajoase a fost posibila datorita utilizarii tehnologiilor si a materialelor inovative.

Compusul tehnologic a cauciucului specific pentru pneurile Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

este elaborat pentru a asigura cea mai performanta adeziune cu soselele lunecoase utilizind elemente chimice inovative in structura anvelopelor. Cantitatea sporita de H2Siќ3 a perfectionat elasticitatea profilului benzii de rulare a cauciucurilor, iar in rezultat au fost asigurate caracteristici uimitoare de adeziune pentru carosabile umede cat si, posibilitati excelente de frinare pe carosabil umed. Chiar si in conditii de furtuna pneurile pentru vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T se comporta foarte bine pe orice traseu. Pentru a stimula caracteristicile de exploatare in structura anvelopei s-a implementat un compus chimic actualizat prelucrat cu Siliciu, care a imbunatatit durabilitatea pentru profilului benzii de rulare a cauciucurilor pentru vara, si in acelasi timp, nu a prejudiciat elasticitatea la profilul pneurilor. Canalele aplica foarte bine cele mai importante roluri, si elimina momentan umiditatea din suprafata benzii.

Benzile de rulare accentueaza legatura cu drumurile umede, micsoreaza zgomotul in timpul deplasarii si partajeaza cu aceeasi intensitate caldura pe toata suprafata de contact. Datorita acestui fapt, anvelopele de vara se deosebesc prin o coordonare fiabila pe oricare drum, garantind siguranta superioara in timpul deplasarii si un interval imbunatatit de utilizare.

Constructia moderna a suprafetei de rulare

Ultimele structuri ale benzilor de rulare au contribuit la obtinerea unui contact avantajos cu oricare portiune de asfalt, ceea ce a diminuat zgomotul in timpul conducerii in diverse conditii. Benzile imbunatatite contin margini aspre, ceea ce majoreaza considerabil de citeva ori interactiunea cu oricare suprafata de carosabil. De asemenea, chiar si pe drumuri nepavate, pneurile auto de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T obtin efecte avantajoase.

Cele mai importante proprietati ale anvelopelor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

 • mobilitatea avantajoasa cu carosabilele umezite s-a fost realizate in rezultatul aplicarii celor mai inovative benzi cu proprietati de eliminare a apei;
 • stabilitatea automobilului pe diverse trasee se executa cu ajutorul majorarii suprafetei de contact a cauciucului cu drumul;
 • triplarea perioadei de utilizare a anvelopelor de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T, a devenit posibila cu ajutorul implementarii in compusul chimic a anvelopei un ameste chimic mai mare de Silicium;
 • reconstructia operativa a profilului benzii de rulare a pneurilor se intimpla datorita amestecului tehnologic, unic care este caracterizat de rigiditate.

Descriere pentru anvelope de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

Cauciucuri de vara pentru automobile Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T create pentru unitati de transport performante, care sunt exploatate in diverse conditii. La elaborarea acestor anvelope auto principalul obiectiv a fost pus pe o mobilitate cat mai eficienta pe carosabile umede si o securitate sigura impotriva supraincarcarilorpotentiale. Realizarea acestor scopuri a devenit o realitate prin utilizarea tehnologiilor si a materialelor de ultima generatie.

Compusul chimic a cauciucului unic pentru anvelopele Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

Este adaptat pentru a obtine cea mai eficienta aderenta cu carosabilele cu un grad inalt de umiditate intrebuintind elemente chimice unice in productie. Componenta sporita de siliciu a imbunatatit mobilitatea profilului benzii de rulare a pneurilor de vara, iar in concluzie au fost garantate proprietati excelente de adeziune pentru drumuri foarte umede cat si, efecte imbunatatite de durabilitate. Chiar si in conditii de precipitatii puternice papucii Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T sustin automobilul excelent pe orice autostrada. Pentru a creste insusirile de durabilitate in compusul amestecului de cauciuc s-a adaugat un compus chimic mai nou dominat de Siliciu, care a marit de doua ori termenul de exploatare pentru profilului benzii de rulare a anvelopelor de vara, si in acelasi timp, nu a afectat performantele la profilul pneurilor de vara. Benzile executa perfect propriile functii specifice, si curata operativ apa din suprafata de contact.

Canalele, eficient strcturate sporesc conexiunea cu soselele foarte umede, micsoreaza amploarea zgomotului in timpul sofatului si repartizeaza cu aceeasi intensitate temperatura pe toata suprafata anvelopei. Din acest motiv, pneurile ofera o coordonare stralucitoare pe oricare traseu, garantind cofortabilitate maxima in timpul sofatului si un timp indelungat de exploatare.

Constructia noua a benzii de rulare

Cele mai moderne constructii ale benzilor de rulare au determinat prestarea unei unei mobilitati si un contact maxim cu orice portiune de drum, ceea ce a imbunatatit stabilitatea in timpul circulatiei. Benzile moderne detin margini aspre, ceea ce mareste de mai multe ori aderenta cu oricare suprafata de drum. Chiar si pe trasee de tara, cauciucurile auto Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T obtin efecte excelente.

Cele mai esentiale specificatii ale pneurilor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

 • aderenta buna cu soselele cu un grad inalt de umiditate s-a fost realizate in rezultatul utilizarii celor mai noi benzi de rulare speciale pentu eliminarea apei;
 • caracterul stabil al vehiculului pe magistrale se atinge cu ajutorul cresterii portiunii de interactiune a pneurilor cu drumul;
 • extinderea duratei de folosire a cauciucurilor de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T, a devenit posibila cu ajutorul utilizarii in compusul tehnologic a cauciucului un uamestec unic de SI;
 • actualizarea momentana a profilului benzii de rulare a pneurilor de vara se obtine datorita amestecului chimic, ultra-modern care presupune o franare eficienta.

Parametri cauciucuri de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

Pneuri auto de vara Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T elaborate anume pentru vehicule performante, exploatate in conditii dificile. La producerea acestor tipuri de cauciuri cel mai important accent a fost fixat pe o mobilitate performanta pe drumuri umede si o protejare fiabila impotriva suprasarciniloreventuale. Obtinerea acestor scopuri a devenit o realitate prin utilizarea conceptelor tehnologice si a materialelor revolutionare.

Compusul tehnologic din cauciuc prelucrat pentru anvelopele Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

este proiectat pentru a asigura cea mai buna aderenta cu traseele umezite aplicind materiale inovative in structura anvelopelor. Componenta chimica majorata de H2Siќ3 a marit structura profilului benzii de rulare a cauciucurilor de vara, iar in rezultat au fost obtinute caracteristici extraordinare de aderenta pentru sosele cu grad inalt de umiditate cat si, rezultate imbunatatite de viteza pe suprafete umede. In orice conditii de ploi torentiale anvelopele Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T se comporta fara probleme pe orice carosabil. In scopul de a intensiona parametrii de exploatare in compusul anvelopei s-a implementat un continut de substante specific dominat de Siliciu, care a majorat durabilitatea pentru profilului benzii de rulare a a pneurilor de vara, si in acelasi timp, nu a ingreunat parametrii de baza la profilul anvelopelor. Benzile realizeaza excelent cele mai esentiale sarcini, si curata foarte repede umiditatea din zona de contact.

Canalele adincite ale profilului asigura interactiunea cu carosabilele umede, diminueaza zgomotul in timpul conducerii si impartesc uniform caldura pe toata suprafata anvelopei. In acest mod, cauciucurile auto ofera o stabilitate excelenta pe orice portiune de carosabil, garantind cofortabilitate de nivel inalt in timpul sofatului si un termen sporit de folosinta.

Constructia moderna a benzii de rulare

Cele mai noi benzi de rulare au contribuit la obtinerea unui raport de contact record cu oricare portiune de traseu, ceea ce a diminuat zgomotul in timpul circulatiei. Benzile de rulare actuale contin colturi foarte aspre, ceea ce mareste considerabil de citeva ori contactul cu orice carosabil. Chiar si pe drumuri dificile, pneurile Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T dobindesc rezultate eficiente.

Caracteristici ale cauciucurilor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T

 • aderenta eleganta cu umede a fost obtinuta datorita implementarii celor mai performante benzi de rulare speciale pentu eliminarea apei;
 • caracterul stabil al vehiculului pe traseu se realizeaza prin procesul dublarii portiunii de contact a anvelopei cu soseaua;
 • dublarea termenului de serviciu a pneurilor Continental EcoContact 6 155/70 R13 75T, s-a obtinut datorita aplicarii in compusul chimic a anvelopei un nou amestec chimic de Silicium;
 • refacerea activa a suprafetei benzii de rulare a pneurilor auto se efectueaza datorita amestecului, modernizat care detine elasticitate.
Cod produs:AT-191502
1 114 MDL
* Preț pentru o unitate
Selectați cantitatea
4
ADAUGĂ ÎN COȘ
Cumpără cu un singur Click
În credit ~ 117
Cumpără în credit
Lasă o nouă recenzie
Câmpuri marcate cu , sunt obligatorii
Autor
Kilometraj la momentul recenziei
Marca automobilului
Modelul
Textul
Caracteristici suplimentare:
Conducerea pe drum uscat
rating rating rating rating rating
Gestionarea în zăpadă:
rating rating rating rating rating
Performanță de frânare:
rating rating rating rating rating
Rezistență la uzură:
rating rating rating rating rating
Rezistența la acvaplanare:
rating rating rating rating rating
Conducere umedă:
rating rating rating rating rating
Justificare pentru preț:
rating rating rating rating rating
Confort de conducere:
rating rating rating rating rating
Calitate de fabricație:
rating rating rating rating rating
Conducerea pe gheață:
rating rating rating rating rating
Termen Stabilitate:
rating rating rating rating rating
liniște în mișcare:
rating rating rating rating rating
Caracteristici de viteză:
rating rating rating rating rating
Postează
Produse similare

Aceste anvelope au cumpărat
2 ori în ultimele 30 de zile