Anvelope de vara Winda Boto

Anvelope de vara Winda

Boto Winda Tire Co Ltd. a fost fondata in 2004 in orasul chinez Shandong. Toate produsele de anvelope ale marcii Winda Boto au certificate de calitate si conformitate DOT, ECE, INMETRO, GCC, SONCAP, LATU, SNI si altele. Aceasta companie chineza este reprezentata de unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope speciale si de marfa. Gama de productie este reprezentata de anvelope de vara si de iarna, nu numai pentru camioane si masini speciale, precum si pentru SUV-uri si autoturisme usoare.

Datorita faptului ca anvelopele Winda Boto se afla pe segmentul bugetar, au castigat rapid increderea proprietarilor de automobile din Europa si Asia. Anvelopele de vara Winda Boto prezinta performante excelente de cuplare, tractiune si functionare. Lamelele amplasate uniform si tuburile de drenaj distantate pe scara larga asigura un risc minim de acvaplanare. Cauciucul de vara Winda Boto se caracterizeaza prin proprietati de functionare ridicate, care asigura o deplasare sigura si sigura in diferite conditii meteorologice si rutiere. Puteti cumpara anvelope Winda Boto in Moldova la magazinul online Autoshina.md cu livrare in toata republica si cu garantie de la producator.

Anvelope de vara Winda Boto preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Winda Boto WH16 1183 MDL
Winda Boto WV11 1589 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Winda Boto?

Costul cauciucurilor de vara Winda Boto initiaza cu 810 MDL si atinge 2210 MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice cauciuc pentru dvs. oferim transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Winda Boto?

Ca sa selectionati corectcele mai bune cauciucuri de vara Winda Boto pentru sezonul corect care sunt necesare modelului de masina a dvs., gasiti optiunile de selectare de pe pagina actuala. in fereastra de selectie selectati dimensiunea necesara (latimea, inaltimea si raza ) anvelopei si a marcii. Astfel va fi afisat lista intrega de cauciucuri disponibile impreuna cu pretul. La noi sunt disponibile cauciucuri originale de la producatori faimosi mondial . Deci orice alegere va va servi multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de vara?

In Moldova nu este indicat o data de incepere de inlocuirie anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi recomandam incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade Celsius . La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Winda Boto?

in caz ca dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Winda Boto, apoi sugeram sa luati in considerare alte marci :
Sava
Roadstone
Hifly