Купить шины в Кишиневе с доставкой
Интернет магазин
Мобильный шиномонтаж
  1. Главная /
  2. Шины /
  3. Летние шины /
  4. Matador /
  5. 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber
Шиномонтаж в подарок
Расширенная гарантия
50% на сезонное хранение
НОВИНКА
Летняя резина 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber
195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber
ШИНО
МОНТАЖ
Наш мобильный шиномонтаж приедет в любое место, и поменяет все на месте,- без очередей
ХРАНЕНИЕ
КОЛЕС
Всего за 600 лей/7 мес вы сможете хранить ваши колеса у нас,- на специально оборудованном складе
Доставка
Доставляем товар в течении 2-3 часов
Оплата
и получение
Вы можете оплатить любым удобным вам способом
Ширина профиля
195
Высота Профиля
55
Производитель
Matador
Диаметр Профиля
R16
Индекс нагрузки
87 (545 кг)
Индекс скорости
H (210км/ч)
Сезонность
Лето
Тип транспортного средства
Легковой
Страна
Словакия

Caracteristici cauciucuri 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber

Cauciucuri de vara 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber proiectate anume pentru vehicule puternice, exploatate in conditii dificile. La elaborarea acestor anvelope esen? Ialul accent a fost fixat pe o mobilitate performanta pe drumuri umede si o securitate sigura impotriva suprasarcinilorpotentiale. Atingerea acestor obiective a fost posibila numai datorita aplicarii conceptelor tehnologice si a materialelor inovative.

Compusul chimic a cauciucului actualizat pentru anvelopele 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber

este orientat pentru a obtine cea mai eficienta interactiune cu traseele cu un grad inalt de umiditate utilizind elemente chimice unice in structura anvelopelor. Componenta majorata de siliciu a dublat mobilitatea profilului benzii de rulare a anvelopelor de vara, iar in concluzie au fost garantate caracteristici uimitoare de adeziune pentru carosabile foarte umede cat si, efecte excelente de viteza pe suprafete umede. Chiar si in conditii de ploi torentiale papucii 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber se comporta perfect pe orice autostrada. In scopul de a intensiona abilitatile de durabilitate in combinatia chimica a anvelopei s-a implementat un continut de substante specific din Siliciu, care a triplat durabilitatea pentru profilului benzii de rulare a cauciucurilor pentru vara, si in acelasi timp, nu a prejudiciat elasticitatea la profilul cauciucurilor de vara. Canalele executa bine cele mai importante functii, si curata foarte repede umiditatea din zona de contact.

Canalele, eficient strcturate accentueaza conexiunea cu magistrarele foarte umede, micsoreaza zgomotul in timpul conducerii si repartizeaza uniform temperatura pe toata suprafata anvelopei. In acest mod, anvelopele de vara manifesta o stabilitate foarte buna pe oricare drum, garantind comoditate inalta in timpul conducerii si un termen imbunatatit de exploatare.

Constructia imbunatatita a benzii de rulare

Noile benzi de rulare au contribuit la obtinerea unui contact avantajos cu oricare portiune de drum, ceea ce a imbunatatit stabilitatea in timpul deplasarii pe trasee lungi. Benzile actuale contin colturi aspre, ceea ce imbunatateste de mai multe ori aderenta cu oricare suprafata de drum. De asemenea, chiar si pe drumuri dificile, pneurile 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber obtin efecte excelente.

Cele mai esentiale specificatii ale anvelopelor 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber

  • aderenta de prima clasa cu umezite s-a fost realizate datorita utilizarii celor mai moderne canale structurale de evacuare a apei;
  • stabilitatea automobilului pe magistrale se obtine cu ajutorul maririi laterale a portiunii de interactiune a pneurilor cu drumul;
  • extinderea timpului de serviciu a pneurilor 195/55 R16 87H MP-47 Hectorra 3 Matador Continental Rubber, s-a obtinut datorita aplicarii in compusul chimic a cauciucului un amestec termic prelucrat de Siliciu;
  • actualizarea momentana a profilului benzii de rulare a pneurilor auto se obtine datorita amestecului chimic, modern care este caracterizat de elasticitate.
 
Читать далееСвернуть
1 208 MDL
Выберите количество
4
Добавить в корзину
Купить в один клик
В кредит ~ 121
Купить в кредит
0.0
0 отзывов
Оставить отзыв
Похожие товары