Schimbare bucsa bara stabilizatoare

O bară anti-ruliu este utilizată pentru a reduce ruloarea caroseriei la viraje. Pe drumurile noastre, este supus sarcinilor grele, din această cauză, Înlocuirea barei anti-ruliu este un serviciu destul de popular în service-ul nostru auto. De fapt, a devenit un articol consumabil care trebuie schimbat sau reparat frecvent. Dacă nu se face acest lucru, pot fi necesare reparații mai costisitoare, iar conducerea unei mașini va deveni mult mai dificilă și mai periculoasă. 

Practic, repararea barei anti-ruliu este necesară atunci când bucșa se defectează. Stabilizatorul este format din: stabilizatori, bucse si tije. Semnele de defecțiune sunt o lovitură când conduceți și când încetiniți, apar vibrațiile corpului. Dacă simțiți aceste semne, contactați imediat un service auto.

Dacă contactați serviciul nostru auto, vom efectua o diagnoză completă a trenului de rulare și vă vom spune ce trebuie reparat sau schimbat. Deținem echipamente moderne care ne ajută să găsim probleme într-un stadiu incipient. Trebuie să înlocuiți bara stabilizatoare? Reparatia va avea loc in scurt timp si la un pret destul de mic. Folosim doar cele mai bune piese de la producători renumiți. Sunați acum. Vom face totul.

 

repararea barei de rulare